15 november 2020

Vakmensen wereldwijd slim en snel op niveau brengen en houden

DERC Adviesgroep en Deftiq hebben online trainingen ontwikkeld om organisaties te ondersteunen in het gehele leertraject van industrieel reinigingspersoneel. Dit ONLINE pakket is een SNELLE en DOELTREFFENDE manier van opleiden. De trainingen zijn bereikbaar vanaf iedere locatie met internet en verkrijgbaar in verschillende talen.

Via instructies en animaties worden onderwerpen besproken; tegelijkertijd wordt de medewerker getraind. Hierdoor kan een deelnemer altijd en overal binnen 4 uur worden voorbereid op het theorie-examen. Na het doorlopen van de training voldoet de medewerker minimaal aan de door de overheid gestelde standaarden. Deze gestelde eisen kunnen per land verschillen. De training wordt afgesloten met een toets en een  ‘Bewijs van Deelname’. Een snelle en slimme voorbereiding op de praktijk, wanneer maar ook WAAR je wilt.

Benieuwd naar het trainingsaanbod? Kijk snel op https://www.deftiq.com/onlinetrainen/dercadviesgroep

Wil je meer weten of direct inschrijven? Neem dan contact op:
tel: +31 186 61 06 64
e-mail: opleidingen@derc.nl

DERC Adviesgroep is al jaren een betrouwbare partij  voor het opleiden van werknemers binnen de industriële reiniging. Deftiq is specialist in de ontwikkeling van kwalitatieve online trainingen om personeel snel en slim op te leiden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.