23 juni 2020

NIEUWE TRAININGSLOCATIE
in Stellendam

DERC Adviesgroep heeft zich gevestigd in een nieuw trainingscentrum in Stellendam; Praktijk Opleidingencentrum Goeree Overflakkee. Deze locatie voldoet aan de nieuwe kernwaardes van de SIR voor opleiden in de praktijk.

Cursisten volgen hier theorie- en praktijkopleidingen, ook de SIR-examens vinden hier plaats. Het SIR-erkende trainingscentrum beschikt over een grote range aan equipement voor theorie- en praktijktrainingen. Zo bieden realistische situaties en opstellingen de kans om nog meer te leren in de praktijk. Deelnemers worden getraind door meertalige opleiders die de situatie in de praktijk maar al te goed kennen. Veiligheid staat vanzelfsprekend voorop én wordt bewust bestudeerd. Onze trainingslocatie biedt grote voordelen voor zowel ervaren, als toekomstige industriële medewerkers.

De nieuwste technische oplossingen en diensten

Alle actualiteiten en innovaties vertellen we u in onze trainingen. Passie voor de hogedrukwaterstraaltechnologie zit in de kern van ons DNA. Innovatie is onze drijvende kracht. We zijn gefascineerd door de ontwikkelingen en onze engineeringsafdeling is altijd op zoek naar de nieuwste technische oplossingen en diensten.

Binnen ons onafhankelijk kenniscentrum staat veiligheid al 20 jaar centraal. We streven naar het bevorderen van kennis en het verhogen van de kwaliteit en veiligheid binnen ons vakgebied. Als Europese leider in veiligheid-, instructie- en trainingsprogramma’s

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.