derc adviesgroep

Cursus op locatie

Mogelijk op elke gewenste locatie

Ook buiten de vastgestelde cursusdata kunnen wij cursussen uit ons pakket voor u in plannen. Zelfs op een door u gewenste locatie binnen of buiten Nederland. Vanzelfsprekend bieden wij u ook mogelijkheden voor cursussen in een andere taal.

Cursus op locatie

Incompany cursus

Wilt u uw personeel cursussen binnen het eigen bedrijf aanbieden? Natuurlijk bieden wij u die ook! Met een Incompany cursus heeft u de mogelijkheid om tijdens de cursus in te gaan op de specifieke eigen apparatuur en/of door u geïnventariseerde bedrijfsvraagstukken. De cursus wordt afgestemd op uw situatie en problematiek binnen uw bedrijf. Eventueel wordt de cursus zelfs passend gemaakt naar het niveau van de deelnemende medewerkers. Kortom: competentiegericht. Graag bespreken we uw wensen en komen wij met een passend voorstel.

Buiten Nederland

Wilt u uw medewerkers op een buitenlandse vestiging een veilige manier van werken voor hogedrukreinigings-, druk vacuüm-, en chemisch technisch reinigen bijbrengen? Ook daarvoor hebben wij passende oplossingen. Onze jarenlange ervaring willen we graag met u en uw medewerkers delen om een hoog veiligheidsniveau uit te dragen in andere landen. In overleg met u bepalen we de inhoud van de cursus en het aantal dagen.

Interesse?

Neem contact met ons op en we bespreken persoonlijk met u welke mogelijkheden het beste bij u passen.
Telefonisch +31 186 61 06 64 of via e-mail: opleidingen@derc.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.