derc adviesgroep

alles wat u nodig heeft op het gebied van hogedrukreiniging

Onze missie en visie

Alles binnen hogedrukreiniging of op industriëel reinigingsgebied, ons deskundig personeel en onze totale organisatie is toegewijd aan deze missie. Waar u ook bent, welke uitdaging u ook heeft of hoe snel u het nodig heeft, u kunt bij ons terecht. Wij bieden u alles wat u nodig heeft op het gebied van hogedrukreiniging.

DERC Adviesgroep

Innovation as Core

Passie voor de hogedrukwaterstraaltechnologie zit in de kern van ons DNA. Innovatie is onze drijvende kracht. We zijn gefascineerd door de ontwikkelingen en onze engineeringsafdeling is altijd op zoek naar de nieuwste technische oplossingen en diensten. Alle actualiteiten en innovaties vertellen we u in onze trainingen.

Veiligheid centraal

We streven naar het bevorderen van kennis en het verhogen van de kwaliteit en veiligheid binnen ons vakgebied. Want in onze ogen is het kennen van de regels niet voldoende. Veilig werken begint met het kennen en herkennen van de risico’s en daarna met het toepassen van de regels. Het weten waarom is daarbij het belangrijkst. Want als je niet weet waar de regels toe dienen, dan ben je minder gemotiveerd om ze toe te passen.

Kortom: Safety First!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.