derc adviesgroep

het laatste nieuws

9 april 2021

Opleidingen juli t/m december 2021

Wij hebben de SIR opleidingen van juli t/m december 2021 gepland. We hebben ook de mogelijkheid om opleidingen buiten de reeds geplande data te bespreken. DERC Adviesgroep geeft ook opleidingen op maat, aangepast op uw wensen en materialen. Dit kan...

Lees verder

22 december 2020

Fijne feestdagen

Het jaar 2020 is op alle fronten turbulent. De verhuizing van onze opleidingslocatie, nieuwe SIR trainings- en exameneisen, het opzetten van online trainingsprogramma´s en de ontwikkeling van Virtual Reality voor onze trainingen. Toch zal 2020 ons vooral doen herinneren aan het Coronavirus dat veel van ieders aanpassingsvermogen vraagt. Wij hopen dan ook dat 2021 een jaar zal zijn waarin wij elkaar weer in goede gezondheid kunnen ontmoeten. Via deze weg willen we u hele fijne feestdagen wensen. Zorg goed voor elkaar.

Lees verder

18 december 2020

Nieuw cursusoverzicht 1e helft 2021

DERC adviesgroep heeft de nieuwe brochures maar daarin de cursussen van januari t/m juni 2021uitgebracht

Lees verder

15 november 2020

Slim en snel opleiden met DERC Adviesgroep en Deftiq

DERC Adviesgroep en Deftiq zijn een samenwerking gestart. Met een slim online trainingspakket maken wij het mogelijk uw medewerkers snel en doeltreffend op te leiden in de industriële reiniging.

Lees verder

23 juni 2020

DERC Adviesgroep in Stellendam

DERC Adviesgroep heeft zich gevestigd in een nieuw trainingscentrum in Stellendam; Praktijk Opleidingencentrum Goeree Overflakkee. Deze locatie voldoet aan de nieuwe kernwaardes van de SIR voor opleiden in de praktijk.

Lees verder

20 juni 2020

Maatregelen Covid 19

DERC Adviesgroep is geopend, kijk voor ons actuele trainings- en cursusaanbod op onze website.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.