derc adviesgroep

het laatste nieuws

1 november 2022

Eerste SIR examen in het Roemeens

Recent hebben we voor een van onze klanten de opleiding tot Hoge Druk Operator inclusief SIR examen verzorgd in het Roemeens. En dat is een primeur waar we trots op zijn! Dit is het eerste SIR examen dat in het...

Lees verder

26 januari 2022

Opleidingen 2022

Wij hebben de SIR opleidingen voor het eerste gedeelte van 2022 gepland. We hebben ook de mogelijkheid om opleidingen buiten de reeds geplande data te bespreken. DERC Adviesgroep geeft ook opleidingen op maat, aangepast op uw wensen en materialen. Dit kan op locatie bij ons in Stellendam maar we komen ook graag bij u op locatie in binnen en buitenland!

Lees verder

9 april 2021

Opleidingen juli t/m december 2021

Wij hebben de SIR opleidingen van juli t/m december 2021 gepland. We hebben ook de mogelijkheid om opleidingen buiten de reeds geplande data te bespreken. DERC Adviesgroep geeft ook opleidingen op maat, aangepast op uw wensen en materialen. Dit kan...

Lees verder

18 december 2020

Nieuw cursusoverzicht 1e helft 2021

DERC adviesgroep heeft de nieuwe brochures maar daarin de cursussen van januari t/m juni 2021uitgebracht

Lees verder

15 november 2020

Slim en snel opleiden met DERC Adviesgroep en Deftiq

DERC Adviesgroep en Deftiq zijn een samenwerking gestart. Met een slim online trainingspakket maken wij het mogelijk uw medewerkers snel en doeltreffend op te leiden in de industriële reiniging.

Lees verder

23 juni 2020

DERC Adviesgroep in Stellendam

DERC Adviesgroep heeft zich gevestigd in een nieuw trainingscentrum in Stellendam; Praktijk Opleidingencentrum Goeree Overflakkee. Deze locatie voldoet aan de nieuwe kernwaardes van de SIR voor opleiden in de praktijk.

Lees verder

20 juni 2020

Maatregelen Covid 19

DERC Adviesgroep is geopend, kijk voor ons actuele trainings- en cursusaanbod op onze website.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.